Вітаємо студентку факультету менеджменту та маркетингу КПІ ім. Ігоря Сікорського, групи УС-11, Прокопчук Софію Олександрівну, з перемогою в Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science” за напрямом «Економіка та управління»!

Конкурс проводився вшосте Одеським національним технологічним університетом у співробітництві з університетами країн Болгарії, Казахстану, Китаю, Молдови, Швейцарії, Ізраїлю, Грузії, Польщі, Естонії, Великобританії та Італії під егідою Black Sea Universities Network (об’єднання 110 закладів вищої освіти 12 країн Чорноморського регіону) та ISEKI-Food Associaton (Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі) у співробітництві з науковим журналом Central European Researchers Journal.

За результатами Першого туру наукова робота Прокопчук Софії на тему: «Prospects for the development of contactless payment in the conditions of digitalisation of the banking system» (науковий керівник: к.е.н. доцент Грінько Ірина Миколаївна), посіла 2 позицію у рейтингу, отримавши 96 балів від журі конкурсу. Результати Першого туру представлені на сайті конкурсу за посиланням:

http://isc.ontu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/50/2023/03/2023-1-Economics.pdf

За результатами Другого туру науковій роботі Прокопчук Софії присуджено 2 місце, і вона була нагороджена Сертифікатом переможця за напрямом «Економіка та управління» у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2023». Результати Другого туру представлені за посиланням: http://isc.ontu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/50/2023/04/2023-2-Economics.pdf 

Вітаємо нашу студентку з перемогою та бажаємо наснаги для подальших звершень!

ЧАТ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ https://t.me/FMM_KPI