11 квітня 2024 року на факультеті менеджменту та маркетингу відбулася спільна лекція з представницею Національного банку України, керівником зі стратегічного планування департаменту стратегії та розвитку Ольгою Кардашевською.

Захід пройшов у межах курсу “Національна економіка” кафедри міжнародної економіки, який читає к.е.н, доцент кафедри міжнародної економіки Олена Корогодова для студентів освітньої програми “Міжнародна економіка”, 051 Економіка. До Zoom-конференції підключились студенти кафедри економічної кібернетики та менеджменту підприємств, а також викладачі факультету менеджменту та маркетингу.

Студенти отримали унікальні знання про роль центральних банків у сучасних національних економіках, зокрема про вплив НБУ на фінансову систему та економічну стабільність. Лекція висвітлювала останні зміни в політиці НБУ, його співпрацю з іншими фінансовими установами та інструменти монетарної політики. Це дозволило студентам зрозуміти те, як центральні банки сприяють ефективності економіки та стабільності країни.

Такі заходи дуже важливі для студентів, оскільки вони поглиблюють розуміння економічних процесів. Знання, отримані від Ольги Кардашевської, були закріплені наступного дня на практичному занятті у формі ділової гри.

З презентацією можна ознайомитися за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1-PzUScZnqX33tPdOJnxBNPeLMWVfOehV/view?usp=sharing

ЧАТ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ https://t.me/FMM_KPI