Аспірантура і докторантура

До аспірантури на конкурсній основі приймаються особи, які здобули вищу освіту ступеня магістра (спеціаліста). До вступних випробувань допускаються особи, які вчасно подали всі необхідні для вступу документи згідно з правилами прийому до Університету. Приймальна комісія може відмовити особі в допуску до проходження вступних випробувань до аспірантури виключно у зв’язку з неподанням в установлений строк документів, визначених правилами прийому.

При вступі до аспірантури на факультеті менеджменту та маркетингу здаються наступні іспити: спеціальність (додаткові вступні); іноземна мова.

Про прийом документів на конкурс до аспірантури у 2024 році можна дізнатися у відділі аспірантури та докторантури КПІ ім. Ігоря Сікорського

Уся офіційна інформація щодо правил прийому та навчання постійно оновлюється на сайті відділу аспірантури та докторантури університету.

Нормативний строк підготовки доктора філософії в аспірантурі становить чотири роки.

Перелік спеціальностей, за яким відбувається підготовка за третім (науково-освітнім) рівнем (PhD) на факультеті менеджменту та маркетингу:

  • 051 Економіка 
  • 073 Менеджмент
  • 075 Маркетинг

Програми вступних іспитів за третім (освітньо-науковим) рівнем (програма підготовки PhD)

Напрями наукових досліджень факультету менеджменту та маркетингу

Корисні посилання

ЧАТ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ https://t.me/FMM_KPI