ФММ долучився до Всеукраїнському інтерактивного курсу «Створення та розвиток IT-продуктів»!

Осінній семестр розпочався і ми підготували для наших студентів цікаві новини!

Вже у цьому семестрі студенти-магістри за освітньо-професійною програмою «Менеджмент міжнародного бізнесу» будуть брати участь у Всеукраїнському інтерактивному курсі «Створення та розвиток IT-продуктів».

Це симулятор віртуального стажування в IT-компанії з реальними кейсами, експертами-практиками та можливістю створити власний IT-продукт! Над розробкою курсу працювали IT-компанія Genesis, громадська організація «Освітня фундація продуктового IT» та студія EdEra спільно із Міністерством цифрової трансформації та Міністерством освіти і науки України. 

В серпні викладачі кафедри менеджменту підприємств проф. Дунська А.Р. та доц. Голюк В.Я. пройшли навчання від фахівців IT-компанії Genesis та здобули сертифікацію для викладання курсу «Створення та розвиток IT-продуктів»!

“Ми навчались в онлайн-форматі разом із 179 викладачами та 68 університетами з усієї України. А отже, готові ділитися експертизою з нашими студентами! На курсі ми працювали з експертами, які мають значний досвід у галузі. Студенти точно знайдуть знайомі обличчя під час навчання”, – прокоментували наші викладачі.

Серед лекторів онлайн-стажування:

  • Віцепрем’єр-міністр України, Міністр цифрової трансформації України — Михайло Федоров,
  • заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції — Валерія Іонан,
  • співзасновник Monobank — Дмитро Дубілет,
  • Client Partner Apps & Ventures, CEE у Meta — Станіслав Біров,
  • COO Genesis — Артем Копанєв,
  • CEO Suitsme (Genesis) — Галина Єфремова
  • та інші фахівці із провідних продуктових IT-компаній, як-от Genesis і Meta.

Це системний сучасний неординарний курс, який створено креативними професіоналами, що відчувають потреби сучасної молоді. Курс має міждисциплінарний характер, що є надзвичайно цінним для формування компетентностей майбутніх фахівців, розвитку прикладних навичок і набуття першого досвіду. Контент курсу буде цікавим і корисним для студентів різної базової підготовки, які мріють працювати в сфері ІТ.

Для студентів освітньо-професійною програмою «Менеджмент міжнародного бізнесу» Інтерактивний курс «Створення та розвиток IT-продуктів» буде доступним у двох форматах:

  • при проходженні практики у вигляді віртуального стажування – для магістрів 2 року навчання;
  • в рамках дисципліни «Управління проектами розвитку міжнародного бізнесу»  – для магістрів 1 року навчання.

Разом із нашими магістрами ми зануримось в практичні заняття, лекції, microlearning-блоки, бізнес-симуляції, попрацюємо над реальними кейсами від IT-компаній. Крім того, наші найкращі студенти мають можливість отримати менторську підтримку від провідних фахівців продуктового IT.

Бажаємо удачі нашим студентам у навчанні та дякуємо партнерам за можливість спільно розвивати сектор продуктового IT в Україні!

ЧАТ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ https://t.me/FMM_KPI