Дорогі наші першокурсники!

Вітаю Вас зі вступом до нашого славетного університету на факультет менеджменту та маркетингу!

Перш за все я хочу подякувати вам, вашим батькам за те, що обрали наш факультет. За те, що залишились в Україні. За те, що так само, як і ми, впевнені у їі скорій перемозі.

На жаль, початок вашого студенства припав на дуже скрутні часи. Війна радикально змінила життя. Дуже багато горя і відчаю навкруги. Я знаю, що серед наших вступників є багато тих, чиї батькі воюють, хто приїхав з окупованих міст, хто втратив житло і на собі відчув жахіття війни…

І хоча немає традиційного для нашого КПІ красивого свята першокурсника, немає аудиторних занять, я обіцяю, що ми робитимемо все, що від нас залежить, щоб забезпечити вам повноцінне навчання. Весь наш колектив докладає максимальних зусиль для організації безперебійного освітнього процесу. Ми намагатимемося, щоб тут ви почували себе спокійно і затишно. Змогли відволіктися від тих випробувань, через які вам довелося пройти, і жити звичайним студентським життям.

Я впевнена, що вибір нашого вишу, нашого факультету – це один із перших ваших усвідомлених і правильних виборів. Бажаю вам завжди робити правильний вибір. Ну і звичайно бажаю щоб війна якомога скоріше закінчилась і не завадила вашому студенству. Не завадила вам навчатись, любити, дружити, радіти. Щоб ви стали сильними особистостями і фахівцями, які відбудують нашу країну.

Слава Україні!

ЧАТ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ https://t.me/FMM_KPI